Tror ni att de kan sprängas?

Jag har så ont i huvudet så de känns som de kommer sprängas när som.
vaknade vid åtta idag av att sussie ringde och ville att jag skulle hoppa in i köket på förmiddagen
så min sovmorgon blev inte av. fick slänga i mig lite frukost och sticka snabbt iväg till jobb för att försöka
fixa mat till barnen som jag aldrig gjort till så många tidigare men de gick bra. hittade inte så mkt men de gick hem iaf :)

sen blev de käk och besök av mamma och pappa ikväll. så mysigt dom hade köpt en julstjärna till oss för dom inte trodde att vi kunde ha ljusstakar i och med katternaa men de kan vi så jag fick ta ner den i köket så satta pappa upp stjärnan. När han sen la märke till att vi inte fått upp gardinerna i köket stack han utan att vi la märke till de först och kom tillbaka med en fin gardin . MINA PÄRON ÄR VÄL BÄST.

och idag har anders namnsdag så grattis till alla med namnet Anders!:D

Nu ska jag slita mig till tvn för mttt huvud klarar inte detta mer. LOVE LOVE

förästen jag kom bara att tänka på när jag nu ser svarta och fattiga barn som dom som alltid är med på
reklamer som man ska skänka pengar till så får jag upp så mycket bilder i huvudet från Uganda, hur de vi mötte där såg ut som den dagen vi var vid ekvatorn då de kom en flicka med sina två yndre syskon USCH ;/.
jag vet inte om jag var en kännslokall människa innan men det sätter sig hårt att se sådana bilder nu och fast man vill hjälpa kan man tyvärr inte hjälpa alla. 

Det var den bästa tiden i mitt liv och jag vet att aldrig någonsinn någon annan resa skulle kunna betyda mer för detta är just det som intresserar mig. att se hur andra har det för att själv förstå att vi har fötts på ett bra ställe och borde vara nöjda med det vi har idag. de finns folk där som kämpar för maten och vi kastar vår pengar på alkohol på helgerna. Nu ska man inte dra ner sitt liv till ett piss men de låg nog något i det Lärarna sa när man var liten Tänk på barnen i afrika! YES I DO.



CIIAO

säng säng säng! bästa uppfinningen

blev bio ikväll med joel och patricia trevligt New moon toppen en hiss på den.
oc fick träffa fia och adam trevligt de också :)

Nu blir de sängen och sovmorgon imrogn.

hundvakt

ja då var denna veckan slut lönen sitter där den ska! och helgen har det varit jobb då också och vi passade hundarna igår till idag så det blev en mysig kväll igår efter en stressig dag på jobb. lite jordgubbar och hallon satt fint.

Sen idag var de ännu stressigare åh orkar inte stress mer de tråkar ut mig och på stressen hade jag fel skor som fuckar hela min kropp... men under min rast han jag slå en pling till fiia som livade upp rästen av min dag. Saknar dig jätte mycket nu mitt hjärta.

ikväll sk vi käka spagetti o köttfärssås sen blir de antingen bio eller tv. just nu orkar jag inget! vill slänga mig i sängen och sova 10 dagar

Ciiiao bella

Chaaaaloooom!

tjena. eller nått. slutade fyra idag en bra tid måste jag säga men börja dessvärre kl åtta men idag har det varit öppethus för föräldrarna trevligt. och nyss har jag städat lite älskling är och fixar de nästan sista hos sina föräldrar så den har han lovat mig BK  MUMS !! själv sitter jag och väntar på cecilia som ska komma och mysa med mig ett tag innan anders kommer. Puss

Saknar min fiia !

Låt aldrig hoppet försvinna , det är mörkt nu

Tänd ett ljus och låt det brinna,
låt aldrig hoppet försvinna
det är mörkt nu , men det blir ljusare igen.

Julen och kylan börjar tränga på och vad är då mysare än att krypa ner framför tvn med ljus, täcke och apelsiner? och det viktigaste av allt är ju att Anders är intill. annars skulle kylan kännas tung och jobbig.
På sommaren känns oftast allt mycket lättare och det dåliga humöret tränger inte lika lätt in på en.


(Köpte de röda ljusen idag  för julstämmningen men i affären fanns inte dekorations stenar så får fixa det imrogn)

Som sagt julen börjar komma och tittar man över till alla våra grannar har några börjat få upp ljusstakar och ljusslingor i fönstren, jag och Anders har inte ännu tagit upp sådant men de kommer så småningom :) inte denna helgen men kanske nästa.
Någon som missat att igår var det precis en månad kvar till Julafton? 

Julafton har inte kännts som en riktig jul på några år nu eftersom vi inte haft småbarn i släkten på länge men nu har ju lilla isabella fötts så nu börjar småbarns julen krypa fram igen. i och försig har Anders små kusiner så där blir de mer den där LURIGA julstämmningen " när kommer tomten?"

Isabella förstår ju kanske inte på två år till att tomten ska komma men sen nästa jul kommer vi ha en småtting till som gör julen Underbar.

Jag är förälskad i Julen de är så mysigt.

Vi hade ju fotografering på jobb idag och barnen var jätte duktiga eller om man säger som så fotografen skötte sitt jobb betydligt bättre än den förra som bara tramsa runder. Dagens fotograf var väl också ganska tramsi men inriktade sig mer på att barnen skulle ha koll på honom bakom kameran, så inte tre/fyra barn kollar åt andra håll. Sist var föräldrar på plats och vi försökte ta fotot utomhus, inte denna gången så de gick bra :)

Satt och tittade på efterlys innan och jag blir lika bekymmrad över något var vecka. denna veckan berättade dom om hur äldre blev lurade och bedrägda av FULA FOLK. hur kan man änns utnyttja äldre? deras svaghet borde vi se upp till. Skulle dom svinen velat att deras far och mor föräldrar skulle bli lurade? SVIN SVIN SVIN
så tänker man på min underbara morfan som skulle öppnat och blivit glad om någon plingat på.
Blir så arg.

Nu ska jag lämna er ifred så får ni ha en trevlig kväll eller natt.
SNART ÄR DET HELG IGEEN! och nu kommer LÖNEN! jippi

Peace and love


Mörkrädd

började kl nio och hade stängning idag, börjar få allt att gå bra nu tror inte jag glömmer något vid stängningen, Inga barn är kvar där inne iallafall :) så de skulle väl vara det värsta ;)

men mörkret i alla tomma rum skrämmer mig därför blir det lätt lite stressigt när alla barnen väl har gått hem.
Hur ska jag kunna vara en skyddande mamma när jag själv är LIVRÄDD för mörker? men i och för sig jag är uppväxt med en mamma som aldrig tillåtigt mig vara själv i mörkret. så jag antar att hon själv kanske är lite mörkrädd ;)

Imorgon börjar jag kvart i nio och då blir det omfotografering för den andra foto grabben var lite völ förvirrad och sist var alla föräldrar där så det blev väldgt rörigt, men hoppas det blir desto bättre imrgon.

CIIao

en gång för alla

då var de sista försöket, med naturdiet
Jga har inte tidigare pallat med de men denna gången ska de bli en kik start
innan träningen börjar igen Dvs när lönen kommer.. Nu blir de jobb och sen slapp kväll. <3

kärleken är större än allt annat gud kan ge dig.

Jag har alltid haft drömmar om hur livet ser ut om tio år.
Åka tillbaka till uganda. startat salong, två vackra barn, hus, bil och båt

Men de som egentligen betyder något är att jag är tillsammans med dig och att jag isf skulle kunna dela allt detta med dig. du är den jag värderar högst och den ända jag vill ha.
Jag tror att det finns många för alla men att det kanske ibland saknas saker hos någon och att det finns några som är perfekta. du är perfekt för mig. Jag älskar dig Hoppas jag får dela många många fler år med dig. för det vackraste jag vet i livet är att få vakna med dig var morgon.


När motvinden blåser och regnet piskar,
luta dig tillbaka och hör när jag viskar:
För mig är du solsken, värme och glöd.
Jag är din vän från idag till min död.



Julskyltning 23 november

Skönt att sova ut ännu en dag och sen bara chillat. behöver diska men de får vänta en timme till tänkte åka ner till julskyltningen fast jag inte vatt på den på råå på flera år för man blir lika trött på den var gång men cecilia fråga så de blir väl mer en kul grej.

hejsvej! Saknar min Lotta ♥

perfekt lördag.

Vi vaknade vid åtta och kunde först inte somna om sen beslöt älskling sig för att gå upp iaf och jag fick somna vidare ett tag, sen åkte vi till Oj och handlade middag och frukost  MUMs :D
Efter mys var tanken att gå en runda men det blev kort SKIP BO ist men efter att jag vunnit två gånger diggade inte älskling läget mer.

Sen blev det Gantofta till Johan och Sara, lika trevligt och mysigt som alltid.. Tyvärr blev inte maten klar föränn nio för killarna fick fixa maten idag som ALDRIG händer när vi fyra ska käka annars så de tog sin tid och de är väl bara tacka och ta emot att den väl blev klar. Även lite kortspel där och massa mysigt snack.
Stackars doggi som har blivit kastrerad, då kanske han snart kan träffa kalle som en riktig man iaf. man får väl hoppas.

Varför har man svårt att tillåta sig själv att ta en riktigt mysig dag som denna oftare. Åh härligt nu blir det sängen och imorgon ska det städas :)
Puss och Godnatt


Född trött?

Jobb idag och innan dess var det en promenad med mamma och killarna, mysigt för just nu är vädret inte kallt men blåsigt och lite regn ibland. igår var de typ storm men de är inget jag dog av. Men tröttheten tar tyvärr över när det är sånthär väder man känner inte riktigt för att gå upp på morgonen.

längtar till nästa vecka då träningen ska börja på riktigt, ska bli riktigt skönt, saknar faktiskt pass jätte mkt så vi får väl hoppas att det håller i sig bättre denna gången.

Pratade nyss med Stefan på msn och när man väl får höra någon ifrån honom så kommer saknaden upp i massor.. men snart är han hemma igen över jul och då ska jag krama isönder honom. haha lite kul faktiskt för alla BRÅÅÅK vi gick igenom när vi var små som syskon gör så kan jag inte mer än att Älska min storebror till Tusen. Vad vore livet utan syskon? jag kan väl säga som så att min barndom skulle antagligen inte varit lika kul utan honom. Därför tänkte jag Hissa syskon i detta inlägg.

nu kallar sängen och imrgon förmiddag ska jag träffa thomas och efter de jobb och kvällen blir det party party.♥
sov gott


Utan er skulle jag vara en fågel utan vingar.

Min dag startade kl halv nio då mitt nya jobb ringde och frågade om jag kunde komma och jobba men eftersom jag nu fått fasta tider i ramlösa under en månad fick jag tyvärr avika det. kändes inte värst bra då jag inte fått någon chans ännu att prova arbeta där, men ibland blir de invändningar och man får väl hoppas att dom inte hör av sig allt för mycket under denna månaden så jag behöver avika många fler tider.

jag åkte iaf med mamma till väla för att handla termobyxor och när vi sen hade käkat lunch skulle jag sminka mig och upptäckte att min väska fortfarande var kvar på väla.. ATTANS BANANER men den var iaf tagen av personalen så den fick jag hem igen :) skönt " min fina thai väska :D"

hade stängning idag för första gången och oron var större än behövt gick finfint :)
och vad tror ni inte jag glömde hos mamma när jag lämnade bilen. JO MOBIL. VILKEN JÄDRANS DAG! jag behöver helt enkelt sova och hoppas att dagen imrogn inte blir lika vimsig.

tänkte bara utala mig lite om de bästa som finns i livet bortsätt från den underbara förälskelsen
de som vi också behöver är ju verkligen vännskapen och då menar jag inte Kompisarna.

Jag tänkte Hissa en riktig vänskap idag.

för mig är Thomas och Sophia de som jag kallar vänskap.
en vän du kan ringa då dina tårar rullar ner för kinderna och luften inte kommer fram eller då du är så glad så du skulle kunna krama isönder någon och skrika ut till hela världen hur lycklig du är. En person som står vid din sida och stöttar vid både Glädjen och sorgen en vän som du ska våga ringa mitt i natten och inte bli klickad av som kommer med egen vilja direkt för din skull.

Verken Sophia eller Thomas har jag känt en stor del i mitt liv men de känns som förtroendet och glädjen vi haft tillsammans har större betydelse för en vän som någon av er skulle jag offra allt för. Då vännskapen känns större än alla världens pengar och diamanter. en vän som inte kräver att jag ska göra si eller så, Bara vara den jag är. En vän som bara ger energi och inte kräver.

Hade ett samtal med Thomas i telefon för ett litet tag sedan då han sa att det finns ord jag sagt som sitter hårt i hans hjärta och de var då hans kärlek tagit slut, jag hade visst sagt att. " du har ju mig jag är som en flickvän för dig men utan sex" vi alla vet ju att kärleken fungerar inte utan förtroeende och all denna tillit har vi till varandra och de betydde mycket för mig att höra att du lägger visa saker på minnet. att jag inte bara är en talare i dina öron utan att du har glädjen att lyssna på vad jag säger till dig. och att du ber om hjälp av mig med förtroeende att jag lyssnar på dig när du behöver mig.

Även Sophia får mig att känna mig som en fågel, en fågel som slipper att flyga med tio kg påsar på sidorna och inte orka gå upp på morgonen. Ni två är som Anders för mig ni gör mig lyckliga av att bara exictera och veta att det finns någon jag skulle kunna ringa om jag har en riktigt usel dag och bara vill slänga huvudet på kudden. Vi alla människor har saker som tynger hjärtat ibland och får du inte ut det bli allt tillslut en ända stor klump de är ni som får mig att kämpa vidare.

Och fast ni kanske inte tror de var så jobbigt så har ni båda två varit ett stort stöd för mitt senaste val som först var en klump i magen av känslan av VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT DETTA SKA BLI RÄTT?
Ni båda två stöttade mig och sa att vad jag än gör så kommer detta bli bra för jag fixar de."jag fixar de"
Klart jag fixar de tänkte jag... Och ni fick mig att se posetivt på både det ena och det andra. ni sa itne IDA du måste göra så annars blir det fel. Ni är bäst om jag säger de för sällan ska ni veta att jag älskar er jätte mycket. Ni är världen för mig så som anders också betyder.
Vi alla behöver vänskapen för att orka med kärleken så är det bara och jag är lycklig för de två riktiga vännerna jag finnit i mitt liv. de räcker jag behöver inte ha fler bara jag får ha er kvar.
glöm de aldrig Jag älskar er och ni får mig att bli lycklig


Oj oj jag som skulle sova. Vi avbryter här :) godnatt och sov gott.
Anders , Fiia och Thomas ni är bäst ;)




BRA DAG...

efter jobb åkte jag och lämnade emilie och sedan kom älskling och hämtade mig hos mamma,
det blev ingen mat där för mamma har lyckats bli lite sjuker ;/ efter de fick iaf anders för sig att vi skulle börja träna ÄNTLIGEN.. de är en dröm att börja träna igen. så nu fiia ska de smiskas om du inte hänger med på passen och på tränings akademin verkade det vara mer urval av pass som jag verkligen älskar Så fiia LOTTA nu kör vi:) de behöver våra kroppar nu innan dom blir mer soff diggare.

Nu blir det tv med älskling och sedan ännu en dag på jobb imorgon:)
har lyckats få Schema under en månad nu så "give me money". hahah när jag skrev de kom jag att tänka på Uganda. hahah

jag saknar min älskade fiia... Hahah vi är sjuka, helgen blev lite för bra/illa.  som sagt spriten pratar ju för sig själv.
En vän ska man bli lycklig av och du gör mig verkligen glad  ♥









i sista stund

Tvätten är i maskinen och sminket ska på sedan blir det jobb från 11.15 till 17.15 sen blir det käk hos mor .
tanken var kanske inte riktigt att jag skulle få jobb idag men när de dyker upp så är det klart man inte missar de.
skulle åkt och inhandlat termobyxor med mor och sedan träffa Thomas men tyvärr även denna dag kom jobb imellan, synd för jag börjar sakna thomas SÅ mkt!

ne nu får jag fortsätta med sminket sen pysa. CIao bella

spriten pratar för sig själv.

Haft en helt underbar helg.
I fredags tog vi sprutan mot svininfluensan, inte mått dåligt av den och de är ju skönt iaf.
så i fredags åkte vi hem till Sarah och firade henne men när dom skulle dra ut åkte jag och erika hem.

Sen blev det en underbar morgon och förmiddag i sängen och vid tvn med älskling och sedan for vi till väla.
Och sen var party kicken laddad. :D startade med att käka BK med fia adam bh felix och såklart älskling :)
Sen var de lokal party i bårslöv och som sagt vem har inte haft känslan av att munnen pratar för dig själv när man druckit. och igår blev de väl lite pinsamt till och med .. hahahah <3

Ne om man skulle ta tag i denna dagen också nu när det tvärr börjar bli mökt...

Jag är bara så trött på folk som inte kan glädjas åt andras glädje.


Man blir som man umgås

Ja man brukar ju bli som man umgås sägs de men jag hoppas inte de ligger allt för mycket i de då jag spenderar mina veckor på förskolor. Min dag har bestått av jobb från nio till fyra och de bli jobb lika så imorgon. Jag förstår inte mig på mig själv för hur mycket jag än sover just nu kan jag inte slita mig från tankarna av att hoppa tillbaka i sängen igen.

Imorgon efter jobb ska jag ta sprutan med Anders och Morgan, aj ajaj hoppas jag får sånn tur att jag bara får fett ont i armen så jag slipper få feber nu till helgen. Imorgon ska de firas Sarah så ska snabbt köpa en present efter jobb.. Ska bli galet kul att träffa så mkt folk från skolan på en gång :)

sen på lördag ska Fiia och adam ha Lokal fest ser jag också verkligen fram emot och de som är som bäst denna helgen är att jag INTE SKA JOBBA!!!! dööö skönt..

nej men nu får jag ta tag i disken innan jag ska hämta Anders. sen blir de kääk, SPagettiOköttfärssås! yeeah

Förästen, vänskapen kan vara som kärleken Min bästa vän sophia saknar jag dock lika mycket som jag saknar Anders då jag varit ifrån honom för länge. du och anders delan på ena halvan av mitt hjärta!




får väl ta och starta igen

Under min tid borta har jag hunnit ta studenten och fixat vikaritat på förskolor och det är väl bara att gilla läget.
Dagarna rullar på så jag knappt hinner gå upp på morgonen förän jag ska gå och lägga mig igen, men det är inget problem för mig för jag älskar att sova ;)

Imorgon är det fars dag och jag har inte inhandlat något speciellt direkt.
en Blå skjorta från Dressmann och sedan skrivit lite trevliga dikter och rimm. en lyder:
Jag tänkte köpa några trisslotter, men den bästa vinsten är ju ändå din ända dotter ;D

Dagen har iaf inte varit stressig gick upp kl tio och åt god frukost och tog en dusch sedan for vi hem till anders föräldrar och släpte honom där och vidare till sophia och ut på en lång promenad med killarna :)
sedan for jag hem till mor och fikade och sedan hem och städa för ikväll har vi haft gäster, Brossan och hans tjej. mkt mkt mkt trevligt.

ne detta får inte bli så mkt längre för nu är jag trött och tänkter sova!
Sov gott och simma lugnt.
Ida

Som några säkert ser har jag raderat allt gammalt och tänkte börja små skriva igen men mest för mig själv.

RSS 2.0