snösnösnö

Nu ska jag till konditoriet och handla bullar sen väcka älskling och käka lite frulle sen en snabb dusch och sen blir det till att försökaq ta sig till jobb. CIIAO

min dagbok i Uganda 09

Den 30 januari

Äntligen framme på Backpackers och klockan är 00.40

Vi blev upphämtade av Sheba och några till på flygplatsen.

Det första trevliga jag fick reda på i detta land var att min ryggsäck är borta!!!

Känns så typiskt, det var just det jag, fia och Malin pratade om innan vi checkade in på Kastrup. Det blir till att sova ihop med Fiia inatt, i en liten våningssäng.

 

Bussfärden till Backpackers startade med lite sång.

Natten gick bra fast Fiia vaknade med huvudet utanför nätet. För mig blir det till att låna myggstift men kläder har jag för några dagar. Vi ska till ett stort köpcentrum idag, handla lite grejer som jag kan behöva nu eftersom allt annat har försvunnet. Hoppas min packning drycker upp snart.

Växlat pengar och ätit på fin restaurang det känns ju som en fin början i alla fall.

Har även blivit en runda på ett vattenkraftverk idag. Under tiden vi andra fick vänta utanför blev det lite dans med Sheba till Ipoden.

Ikväll har även jag, fia och sandra fått intervjua en egenföretagare som driver ett elföretag med sin man. Det blev en stark diskussion när han senare påstod att vi tog så mycket från deras land och ifrågasatte vad vi egentligen gjorde själv. Verkligen en trevlig intervju.

"denna kvällen bestod också av lite drickande och stojande när lärarna hade somnat med våra nya afrikanska vänner!"

 

 


helt fantastiskt

Hejsan alla sötnosar. en dag på jobb som vanligt under helgerna, och även dom två närmsta veckorna kommer de se lika dant ut.. slutade iallafall halv sju idag och sen åkte jag direkt hem till anders föräldrar för att äta. dom ville bjuda på mat och viste attt jag tyvärr var jätte trött idag men så sa dom så snällt att " men du måste äta i vilket fall som" Helt underbar lördagsmiddag Oxfile, potatisgratäng och bea sås. och jag kan lova att ni fattar inte så gott de är när hans föräldrar gör denna maten. hans pappa får köttet helt fantastiskt och hans mammas potatisgratäng ärockså suverän och sedan den här bea såsen som egentligen inte smakar den där BEA såsen alla känner till från påsarna för denna är helt fantastisk.. MUMS så anders ska nu lära sig göra den också tyvärr inte många som kan få den bra eftersom den är väldigt lätt att få fel. så vi får se om han lyckas :)

NU BLIR DE SÄNGEN MEN SKA FÖRST LETA UPP DAGBOKEN FRÅN UGANDA IGEN OCH SLÄNGA IN DET.
puss på er!

Fantastisk kväll

godmorgon alla sjusovare! här är jag pigg som alltid? haha not
inatt när jag skulle sova var jag däremot för pigg. Vi drog ner till Mezo och satt där från nio till tolv och sen mötte vi älskling och prata lite sen åkte vi vidare till stattena igen och tog ännu en kopp kaffe hemma hos ranne, sen hämta jag min sjukt fulla sambo klockan två i stan och när vi kommer hem lullade han runder här hemma helt förvirrad " han kom på han skulle ha pannkakor?" KRAAAS en tallrik gick paj mitt på mattan. jaaa och jag behövde sova jo..

Men jo kvällen var helt underbar allt flöt på och det kändes som det aldrig blev tyst. Jag som har tröttnat på att gå ut supa mig full tyckte detta var en helt fantastisk kväll som skulle göras OMOM...

Har inte direkt haft ro att sova nu på morognen jag är alltid så orolig att jag ska komma för sent. men jag är uppe iallafall ska snart starta lite kaffe och slänga i mig lite fulle. Puss och kram på er


Fika kväll!

Så nu har vi käkat pannkakor och ska snart bege oss till stan och fika först hämta upp en gammal väns pojkvänn som sälskap. stackaren är ensam nu länge när hon är i australien.. vi hörs. Puss och kram

ett år sedan vi åkte till Uganda

jag vet inte varför men det känns som dagarna är hur långa som helst just nu jobbade till halv fyra idag och sen har vi gjort middag och joel har kommit. mannen ska ut ikväll och jag ska mysa med fiia. dagarna känns nog så långa eftersom jag vet hur lång vecka jag har framför mig fortfarande. jag känner bara för att lägga mig i sängen och sova ut. jag har även blandat ihopa lite pannkaks smet :) så de blir pankakor för gänget ikväll..

imorgon blir det busfabriken visserligen så känns det konstigt nog inte riktigt som jag jobbar när jag är där. för alla underbara kollegor är som ett vanöigt nöje.

Puss på er ha en underbar fredagskväll eller om vi ska säga måndagskväll kanske???

CIIAO

vet ni vad förästen det är idag ETT år sedan vi begav oss till flygplatsen för att övernatt i ett hörn och sedan ta flyget till UGANDA!! :'( kanske skulle kunna lägga upp var dag nu i två veckort från min dagbok jag skrev för ett år sedan..


Några snuttar från dom första dagarna om resan bara typ så inget intressant egentligen...

Den 28 januari

Vi skulle träffas hela gänget klockan tio på knutpunkten för att ta båten vidare över till Danmark och sen tåget vidare till Kastrup. På kastrup övernattade vi hela natten i ett hörn."se bilder här nedan"

Det blev kortspelande och jag hade även turen att jag kunde somna lite.

 

Den 29 januari

Flyget mot Bryssel gick vid sju… Tog två timmar, sen satt vi och väntade i Bryssel ytterligare två timmar, då sedan Flyget mot Rwanda/Uganda skulle gå.

Vi satt fast i Rwanda pga. Elfel i en timme ungefär tills planet äntligen flög vidare till Uganda

Där satt vi ett släkt plan på Rwandas flygplats ”kändes inte okej”.







Jag börjar snart gråta

tjena moss

halloj.. jag somnade igår klockan sex och när jag vaknade hade jag fem sms och massor missade samtal. får man aldrig sova i lugn och ro?? men jag sov iallafall otroligt skönt hela natten och var riktigt laddad för en ny dag då älskling väkte mig i morse när han kysste mig godmorgon och sa hejdå.. då gick jag också upp och starta kaffe och stekte ägg. mums. jobbade till halv fem idag på Humlegården trevligt ställa var ute i eftermiddags och åkte pulka.

imrogon börjar jag nio så ska sova strax vi kollar robinsson just nu sen ska vi krypa ner under täcket jag vet inte om man ska kalla detta måndag elle vad man ska kalla de. vissa veckor jobbar jag inte mer än två tre gånger men denna veckan har/ska jag jobbat alla dagar utom en och sen även "helgen" inte nog med de sen blir det måndag tisdag och tors nästa vecka. man ska INTE klaga när man inte har fast anställning det är bara att jobba vidare.

Imrogon ska jag träffa lilla fiia förhoppningsvis.. men vi får se vad vi hittar på för hon går på naturdiet nu så vi kan inte gå ut och äta och hon ville inte ha film mys för det blir för jobbgt..

Puss och kram <3


Fiskgratäng för såsen och mosen?

halloj jag satte in en färdig fiskgratäng i ugnen så det blev snabb mat idag. men gentligen är det inte alls lika gått jag gjorde fiskgratäng för ett tag sedan som var den godaste jag någonsin smakat :D sant Min egen, och man brukar vara ganska självkritsk när det gäller sin egna mat men de gick inte mer än att vi älskade den. hallå det är ju ingen fisk i denna färdig gjorda? vist jag gillar egentligen inte fisken så mycket men man köper väl inte FISKGRATÄNG för att få mosen och såsen?? :S hmm ajaj Puss på er

snösnösnö

Fy farao vilket väder? galet så jobbigt det var att köra hem från jobb, först när jag kom ut till bilen låg det ett lager snö på ca 10 cm som jag fick sopa bort men när jag öppna dörren för att kunna ta borsten och skulle stänga igen fick jag massor med snö in i bilen såklart :( men var jätte jobbigt att köra hem sen och just när jag slutade idag slutade ju alla. jag fick sluta klockan fyra idag funderade länge på att gå eftersom de inte alls är kul att köra när det är såhär mycket snå, nollkontroll. och sikter är ju skit kass när det blåser snö som det gjort idag. Jätte trevlig förskola iallafall skulle lätt velat vara där igen. men som sagt utom mitt område så får se hur de blir med de.

Nu ska jag göra fiskgratäng sen sova riktigt tiidt! börjar nio imrogon så det blir sovmorgon lite iallafall :)

Puss och kram på er

morgon rutiner...

godmorgon sötnosar..
jag är dö trött och varför är det alltid så när man väl måste gå upp tidigt? som vanligt är det bara att ta sig i kragen så brukar det gå lättare. ska snart äta men just nu är jag inte sugen på det heller. konstgt jag som ÄLSKAR frukosten. och sminket först? de går inte med mina morgon planer. hahaha men ja man får väl testa något nytt?:) ska starta lite kaffe så kanske jag blir på topp.
vet ni vad? min fot verker så sjudundrans fortfarande känns som att foten borde vara svullen men icke!!? lustigt lustigt. mamma säger att jag ska vricka och vricka men de går inte att få loss något nerv.
men men ja de ska va halt på vägarna så ta de lugnt idag gott folk..

PUSS OCH KRAM


Pengar!!!

Så nu var vi äntligen hemma, jätte god mat, spagetti&köttfärssås. och semla&kaffe på de. super gott! sen körde vi hem anders farmor och tittade vart jag ska jobba imrogn, nu har vi äntligen satt på tvn .
Min fot värker fortfarande så de är förbaskatt jobbigt anders har masserat den hur mycker som helst men det hjälper inte. hoppas på att det blir bättre imorgon annars står jag inte ut. man kan säga att jag inte kommer få en ända sov morgon till denna veckan nu jobbar jag fram till söndag och det får mig att gäspa redan nu. ajaj jag behöver verkligen dom pengarna nästa månad då det har varit jul uppehåll så dagis :)

förästen vet ni en sak som är väldigt tråkigt? att nu framkallar man ALDRIG foto mer, så jag tog mig i kragen och framkallade några fina bilder från thailand idag. ska ner på stan nästa vecka och framkalla mer har jag bestämmt för finns det något roligare när man är 50 än att kolla tillbaka när man var ung och dum?



"dont worry about people from your past. theres a reason why they didnt make it to the future"




Lustigt!

tja denna dagen blev det som vanligt mer av än vad planerna brukar säga.
blev en snabb lunch med mamma och sen ringde Sara så vi åkte först upp till nicolaiskolan och lämnade foto, som var tvunget att göra idag och sen upp till Ikea och jysk... nu har jag precis kommit hem och anders kommer strax och hämtar mig så ska vi upp till hans förldrar och äta. Hahah det var ganska läskigt att gå in på Nc eftersom jag sa att jag aldrig mer skulle besöka skolan då jag tog mitt kliv ut på studenten. men de var fantastiskt att träffa ugandalärarna och jag hade sara som stöd när jag knacka på . haha men ska dit igen då den nya gruppen ska ha sin redovisning. fick även veta att dom ska börja ha ett nytt arbete med Kina. låter hel fräsigt. Kina skulle jag velat upptäcka.

sen när vi var inne på jysk fick jag ett sms från dagis om att jobba på en gata jag inte visste var innom vårt område så jag svara ja på de fort Imorgon mellan 8-17 sen ringde jag upp min vikarie ansvariga och hon förstod inget ting hahah Lustigt var ligger denna förskolan? de tar vi snart reda på.. :) Ciiao bellla


godmorgon

tjena moss. vädret är super idag och jag har nyss vaknat känns som jag sovit bort stor el av dagen då klockan snart är elva. men vi får se vad jag gör av den. tänkte åka ner en runda till stan och framkalla bilder och sen luncha med mamma ikväll ska vi hem till anders försäldrar och äta, om kom hem från sälen i helgen. så de blir en trevlig dag med nära och kära..

nu blir det duschen och sen bums iväg!!
puss och kram


något är iklämm

nu är jag vaken igen och sitter klistrad vid tvn efter detta är det bums i säng igem man vet aldrig var morogndagen har att erbjuda i mina kläder. denna dagen har satt en nerv i kläm på foten ajsingvajs.. de gör dö ont när jag går men de känns som den lixom ska knäppa tillbaka snart:) Sov gott sötnosar

mina ögon är dimmiga

jag sitter så djupt jag kan i soffan och känner hur ögonen redan dimmar igen klockan är bara tjugo över sex och vi har hunnit äta, jag gjorde taco paj som är så galet gott" men saken är den att jag får inte gå och lägga mig nu hur trött jag än är för ikväll är de TV som gäller. Jobbade till fyra idag och efter jobb åkte jag till willys för att handla lite käk.. nu har ju pengarna trillat in på kontot gott snack!! APELSINER för 7 kr KG. hahah i love it.. helt sjuka priser men tror dom försöker slå priset på ny öppnade netto på ättekulla. Jag tror min trött het kommer från kylan. de var ju så förbaskat kallt idag och jag har varit ute en stor del av dagen... VET NI VAD? jag hoppas i säng någon timma nu ändå hahah annars kommer jag inte vara normal imrogon. Puss så länge!



Älskling vi sticker ikväll nu direkt snälla?
jag är så trött de skulle vara skönt att bara komma iväg och slappa.!
vet inte hur många gånger vi har tänkt ta en sista minuten och ringa våra föräldrar från flygplatsen men det kommer alltid saker emellan. synd älskling har fast anställnig annars skulle de vara lättare att bara ta en liten resa då och då?

lagom besviken jag ser ut .. haha aj aj

dagens planer försvann i ett skvatt

nu blir de jobb snabbt på med sminket och i med mackan
där försvann dagens planer i ett skvatt. Puss puss

berättelsen om thailand

vet ni vad jag skäms nästan över mig själv att skriva det men iallafall jag var i thailand i september och har inte fått in bilderna på datorn förän IDAG!!! jag ahr inte haft plats att lägga över alla bilderna på datorn förän nu så om jag är ledig imrogn ska jag ner till stan med Sara och framkalla. jag måste hinna framkalla bilder till Godfrey också innan nya uganda gruppen åker den 3 februari. aldrig känt mig så avis som jag gör för dom. attans jag längtar efter deras redovisning.. men tänkte lägga upp lite bilder från resan så ni får se lite :)


Vänte tidien var evig i köpenhamn så vi käkade lite burgare!

äntligen framme på vårt egna hotell efter lång resa.
den blev en liten tripp ner till stranden för att kolla läget där
packade även upp alla kläder i gaderoberna för att slippa rota
i väskan under två veckors tid...

vädret var inte det bästa denna dagen men de var varmt varmt varmt och skönt


första dagen skulle jag även vaxa benen och det var det
sämsta jag någonsinn varit med om..


Denna dagen åkte vi in till the big city. käade på donken och handlade massor till vår lya jg handlade även strumpbyxor som jag blev av med men erika hittade dom sedan i kylen. VAD TÄNKTE JAG PÅ?? hahaha

denna morgoen träffade vi sofies vänner..

handlade för otroliga summor på 7 eleven


efter en hemsk dag med flyg och TAXI till koh samet var vi framme i en otrolig stuga som jag skulle velat dela natten på med anders. toaletten var desto värre.

på denna ön var vädret vackrare än bäst





det bar vidare till bangkok med lång bussresa då jag nästan hann läsa ut min första hemska bok!










helt förstörd denna kvällen så vi åkte moppe till dinopark och spelade golf.




ja man skulle verkligen kunna kalla mig en äkta svensk flicka!





Han har det i blodet.

filmen var inte de bästa jag sett så de var verkligen inte något jag skulle rekomendera att se på BIO bättre skulle de vatt om man hyrt den längre fram. men de var en trevlig kväll tyvärr inte med Bh. men men de tråkiga med bio är att man knappt snackar på så mycket. i mitt och anders förhållande har det alltid varit mysigare framför tvn i soffan med täcke har aldrig förstått varför de är så romantiskt att sitta i en biosalong med massor av folk när man kan ligga hemma och mysa och pausa när man vill. jag tycker att bio är en vännskaps grej en sällskaps sak. nu blir de tv på trean.. CIIAO CIIAO


förästen jag var egentligen bjuden till  elias lilla ettårs kalas idag men kände inte att de kändes så bra för jag var rädd att hela släkten skulle vara där och nu i efterhand fick jag reda på att de barar var kompisar som skulle dit så jag fick ett förbaskat dåligt samvete. Elian är min bästa uppväxt kompis son. hahah skulle man kunna förklara de bättre? de finns stunder jag saknar så ofantligt mycket av dnna tjejen men våra band försvann lika fort som tårarna torkar på kinden. man kan nästan säga att de var min första Sambo för vi bodde ihop under skolgången rätt mycket. GUD jag sitter och ler för mig själv när jag skriver här nu och tänker tillbaka. helt fantastikt. :) LOVE LOVE LOVE så de blir en träff denna eller nästa vecka så lilla elias ska få en liten present :D eller LILLA elias är det ju verkligen inte mer. han är stor nu och kommer bli en stilig raggare en dag ;) han har det i blodet. MUHAHAH







söndags mys.

Hejsan... haft en underbar fika dag med fia inte Lax mackan idag*!  GAAAh för dom har nämligen förstört min stora fvorit på EP.. gud så ledsen jag blev när jag såg de aja en ost och skink ist och självklar frappen ;) fiia som fick mig att börja älska den så vi båda tog samma idag love love. efter att ha suttit där och snackat i evigheter s¨tänkte vi ta en bakelse till snacket men hoppsan kom vi på att parkeringslappen hade gått ut. ajsingvasing..  så vi for hem till mina föräldrar så pappa fick titta på mina vindrutetorkare som jag har trabblat med nu uner snön! ajdå sen åkte vi hem till mig och satt i soffan och mös till klockan tre .. efter det har jag laggt fläskfilen i marinad och även gjort en kladdkaka. MUMMS. Ikväll ska vi på bion med fiia adam bh och hans girl. tss

Puss och kram

förästen tänkte tatuera mig igen och har lite besluts ångest för jag vill bara ha en och de är där problemet är jag har två som jag vill ha! AJSINGVAJS tänkte plasera den i nacken .

live for something or die for nothing - lev för något eller dö för inget

Amor vincit omnia - kärleken besegrar allt





Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens..

fialottaaaalottaalottaa

idag blir det fika på EP med fiia ska bli mysigt för vädret är ju super :D
orkar inte skriva mr just nu tänkte fixa i ordning mig sen blir de caren till lotta och ner i stan. CIIAO CIIAO

vitt och orört

helt underbart så fin snön kan vara när den är orörd och ligger i stora driver. var och besökte farmor idag blev god mat och en film med älskling. ikväll ska vi till oasen med sara och johan. ska bli mumsigt men inte förän halv nio och jag som är hungrg redan :) Puss på er








Jag och brossan lagom stor skillnad på hårfärgen bara !! <3


Här har vi en bild på gården uppifrån:)

vi blev lite trötta eftersom dagen gick rätt så segt.

född trött

Kollar på mumien nu sen blir de sängen tidigt idag. skönt när man får tillåta sig själv de.. sängen är nog de bästa som skapats. hinner tyvärr inte träffa min ängel mycket i helgen ändå attans.. men en fika på söndag ska sitta gott!! ♥ ingen snygg bild nedan på mig men vad gör de??




tjenamååååååååååååååssss

skulle ju på bio ikväll men vi upptäckte nyss att platserna var slut. attans bananer så de blir MYS MYS vid tvn ikväll en skön fredag har tyvärr inget gottis hemma :( aja imrogon ska vi till Farmor under dagen och sedan träffa sara och johan! Ciiao snyggingar

underbart

Vr ju ute som vanligt men mamma och boysen och gick en runda innan idag.





kärleken övervinner allt

Nu sitter jag hemma vid datorn tänkte städa lite så vi slipper göra de under helgen är ledig nu till helgen ska bli så skönt.. förhoppningsvis träffa fia en massa också för hon är också ledig denna helgen!! super.. när jag är hemma såhär utan anders och lyssnar som jag gör idag på wstlife.så bara saknar jag min älskling så mycket!!

finns det något bättre än kärlek? skulle inte tro det? skulle kunna gör allt bara jag får ha mitt liv med anders rästen av livet. har spenderat snart fem år tillsammans och för mig finns det inget som heter kännslorna svalnar. var gång han kommer hem får jag all lycka i kroppen och önskar det kommer vara såhär föralltid. Hur skulle mitt liv se ut idag om jag aldrig träffat dig? Vi hart skapat oss efter varandra, i was born to love you..

Att vakna utan anders ä'r det värsta jag vet även när jag var utomlands tvåtusennio var morgonen de värsta innan man kommit igång är de jobbigt att förstå att man inte får vakna ihop och få en morogn kyss och en varm "bamsekram" för mig är kärlek det vackraste i livet. Hoppas vi bygger vidare till döden tillsammans! för du är det bästa som hänt mig.. jag älskar dig mer än något annat.
varit tillsammans snart i fem år och bott tillsammans lite mer än två år..

LIVE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING!!
livet är kärlek.






Saknar min bästa vän dagligen!

Inget jobb idag men en tidig morgon då jag vaknar av en mardröm. haha kan man kalla de de när ens bästa vän är vampyr och ska göra en till vampyr? hahah skrajj var jag iallafall men efter att ha ringt henne vet jag ny att de var ju inte sant ;) hahah

Ska antingen upp till mamma ett tag eller ta Adams plats vid fika bordet vi får se i vilket fall som så ska vi gå på bio ikväll med paret Bermhagen! Trevligt för jag saknar min Lotta otroligt mkt just nu.. Det är samma som med amelie henne kan man ju omöjligt träffa för ofta just nu! :/ missmissmiss

Men fiia 'r som min andra pojkvän är jag utan hene för länge blir saknaden extrem :)

Nu ska jag käka lite frulle och fixa ihop lite tabletter till milli.. Ciiao bella




säng mys tidigt idag!

tjena moss. idag vart de jobb igen och sen en runda på nyöppnade netto idag igen fantastiska priser på apelsinerna. skulle kunna leva på apelsiner! sen när jag var hemma vid halv fem ringde Anders och sa kom ner vi måste sticka så åkte vi till viken till mormor och morfar och kom nyligen hem. mätt som en plätt! nu är de duschen och sen en tidig säng tajm idag. älskar när vi väl kommer i säng okej tidigt!

Puss och kram på er♥

trött som alltid!

Jobbade från halv nio idag och sen när jag och anders handlat messade Nina och bad mig hoppa in på hennes stängning för hon börja bli sjuk så självklart ställer man upp. var hemma åtta och nu sitter jag fast vid lyxfällan på tv. Puss och kram nu ska jag mysa ner mig i soffan med älskling! ciiiao bella!


Kiwii

kvällen är bokad vid tvn och mina apelsiner är slut så jag smockade upp
en tallrik med Kiwii :) puss puss


de är kämpigt!

vatt ledig idag också så nu har jag haft min helg i två dagar får hoppas på jobb imorgon annars kanske det blir en ledig dag till och isåfall ska jag städa och handla annars blir de jobb på torsdag iallafall.

Hämtade ut tabletterna till milli idag men de går inte att få i dom i henne på något sätt hon strejkar! fy vad jobbigt detta kommer vara i fem dagar. tur min kusin är djurdoktor :) så fick ringa henne och fick lite tips men de funka inte hur bra som de heller :/ aja de är bara att kämpa ! min lilla snuttis.

Var ute och gick med mamma i förmiddags underbart väder inte allt för kallt.
ne jag pallar inte skriva mer så vi hörs. puss och kram


Vår lilla solstråle!

Ikväll är det paradise hotell men tyvärr måste jag ha ögonen på vår lilla solstråle nu för hon får inte vara på höga höjder men jag måste ha henne i soffan eftersom fluffen är förbannad...





Uganda



det finns vissa saker som drar tanken tillbaka mer än annat

Min katt är full

det tog lång tid på djursjukhuset och slutade i för höga summor :/ vi hann med att lyssna på lungor och så, sen rönkat och sen sövde dom henne då hon börja kräka och somnade till lite men inte tillräckligt hårt så dom fick ge henne en spruta till. inte mycket konstaterat men ska hämta något på apoteket hon ska käka i 5 dagar.

Sen tog det evigheter innan hon hade vakat så vi fick åka hem men hon kan fortfarande knappt gå hon lullar som en alkis och fluffen är verkligen jätte arg på henne " luktar väl annat gott" aja får se hur natten blir. Puss och kram

Djursjukhuset.

vaknade när mamma ringde och sen blev jag skrajsen för ljuden i trappen... tills jag väl såg att det var städerskan som hade hög musik på..

sen sa Mamma till mig ännu en gång att jag skulle ringa djursjukhuset för att höra vad som är fel på Milli, så självklart gjorde jag de och eftersom hon var så ung och det har hållt på så länge ville hon kolla henne ikväll så ska vara där klockan 17.20 " Hon har hosta, precis som kenelhosta typ" eller som hårbollar men hon har inga hårbollar. så sa tjejen i luren att det kunde vara astma eller ngot fel på lugnan.Kul att höra de då:/  så jag vågar inte annat än att komma på undersökningen i kväll. Våran älskade lilla Misse.. Äh varför skulle det vara de västa! De är bara vanlig hosta får vi hoppaS?


Bättre folk på en personalfest går nog inte!

Helgen gick tyvärr lite för fort, har knappt haft tid att träffa min älskling :/ Jobbade igår till klockan sex och efter det for jag snabbt hem för att hinna duscha eftersom jag svettades som ett djur på jobb när jag fick springa upp och ner till övervångingen för att städa... När jag kom hem satt Anders, joel och Linus i soffan och spela tv spel. :) haha. snabbt in i duschen som sagt och sen snabbt på med nytt smink sen kom Catte hit en snabb vända och sen åkte vi vidare till personalfesten som blev en riktigt trevlig kväll den läskiga blåa rutchibanan som jag aldrig någonsinn skulle våga åka åkte jag och Alex. Gaach! Blev kvar på Fabriken till klockan tolv sen beställde sanna ner taxi bilar till stan så blev det tempel och vid två-tre hämtade Anders mig och catte. sen blev det sängen direkt eftersom vi skulle jobba idag. Faktiskt inte farligt trött så jag stod ut till klockan sju. sen Var vi och handla lite käk till imrogn och nu kollar vi film. ska bara lägga upp några efterlängtade foton för några ;)

M¨nga bilder är tyvärr väldigt suddiga "undra varfr?"
Börjar med en bild för att göra alex så glad!


Mat dax. och vi som vatt så duktiga med denna mat fick äntligen smaka den också ;)



Jag och alex var de första två ut i leklandet ;)





Det finn en sak jag inte förstår och det är varför Meri Kollar sina naglar just där?
















Så nu orkar jag inte trycka upp mer bilder jag lägger in desto fler på Face sen. Pusspuss





Konditoriets goda ost bullar!

tjena..

efter maten igår fastnade jag och älskling isängen som fick oss att somna lite senare. och ja Klockan var sju och jag vaknade sen halv tre av att vara ganska pigg ja då hade jag ju nästan sovit mina vanliga åtta timmar. haha men efter ett kämpande somnade jag om och vaknade klockan åtta. Börjar jobba klockan elva idag och Nina varnade att jag antagligen inte skulle hinna hem om innan personalfesten. ATTANS ska man lukta skunk på stan ikväll? aja för denna gången haha. så ska packa ner lite saker för ikväll sen hoppa in i duschen och äta frulle med älskling, tänkte springa ner till konditoriet och handla lite bullar :) dom har dööö goda ost bullar. sen får vi se vart kvällen leder.

ciao bella


Catte Sandra Moa och Jag

man hittar saker man hade glömt.

Maten är i ugnen och älskling är hemma. skönt idag är det fredag men de märks inte riktigt. jag städade ju innan och hittade ett halsband jag inte viste fanns haha gulligt var det iallafall.
strax mat och ikväll blir det mys framför tvn bjöd över mamma och pappa på lite spelande men dom var trötta :/ så de blir jag oh älskling och våra små sötnosar..


Hans ställ kan bli storsäljare för IKEA!

Minns ni att jag blogga om Brossan som var så duktig. han skickade hit tidningsartiklen eftersom det inte går att hitta Gotlands tidningar här i helsingborg, Checka! Han e duktig!♥




Det blir många besvikelser.

Klockan är snart halv sex och jag har precis städat har tvätten i maskinen och diskat upp har även skalat potatis men var är älskling? var gång hissen låter hoppas jag på att det är han som kommer in men ikke dehar blivit många besvikelser så jag får väl vänta lite till med att sätta in laxen i ugnen. Har testat ringa men inget svar. tror ni han har glömt sin adress? ;)
Ciao ciao




Anders de vackraste jag vet.

Hela dagen blev lustig.. Har inte träffat thomas idag har inte vatt i stan och har bara slappat. okej de var ganska sköt han ätit bullar med mamma och spelat fia med knuff :D haha skön dag sen blir de jobb imrogn och övermorgon. ikväll bjuds de på Lax! ;) mumms vill äta tidigt men ändå inte hhah super sugen. de är den ända firren jag gillar :P

Så nu har anders slutat så strax kommer han hem! LOVE HIM


ledig dag.

hej.. vaknade ganska tidigt idag av mess från Uganda sen kunde jag inte somn om ska träffa världensbästa killkompis om ett tag. möjligen lite Solning idag och sen måste jag göra några ärenden i stan. och tyvärr jobbar min solstråle Fia idag så kanske ska traska in om där. för just idag är ja sånn kramig och känner för att krama min bästa vänner.. Måste vara för anders inte väkte mig när han gick i morse.

Hahah slut på trams snack. nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta Kalle och THOMAS väcka han för han verkar sova bort hela dagen. HALLÅ klockan är 10?nu när man i vanliga fall går upp så tidigt så känns det som hela dagen blir förstörd om man sover lägre än tio. CIIAO BELLA!



Inte sotaren!

Hahah helt sjukt jag satt och tittade igenom lite bilder från studenten och hittade en bild på mig och min pappa som är helt sjuk för vi står och ler sjukt FULT på exakt samma sett. så jag sa till mammsen att hon kan absolut inte skylla på Sotaren! Ciao ciao




I wanna grow old with you.

Tycker denna låten är så mysig och den får mig att tänka så mycket:) jag goggla fram översättningen till svenska tänkte kunde lägga upp den här. Texten är så fantastisk och passar så bra till min Älskling.









Annnan dag
Utan ditt leende
En annan dag passerar bara genom
Men nu vet jag
Hur mycket det betyder
För dig att stanna
Här med mig

Den tid vi tillbringat isär får vår kärlek att växa sig starkare
Men det gjorde så ont att jag inte kan ta det längre

Jag vill åldras med dig
Jag vill dö liggande i dina armar
Jag vill åldras med dig
Jag vill  titta i dina ögon
Jag vill vara där för dig
Dela allt du gör
Jag vill åldras med dig

Tusen mil mellan oss nu
Det får mig att undra hur
Vår kärlek inatt fortfarande är så stark
Det gör vår risk rätt hela tiden





Beroende av apelsin

kvällen har bjudit på semla och kaffe mums. och som vanligt apelsinen är på plats. vet inte hur många apelsiner jag äter på en vecka :/ Minimum är nog 15. Love it kollar på made in sweden. great...


Varför ska det vara så otroligt mycket grädde i en semla? Var gång man äter de tar man ju ändå bort minst hälften? ONÖDIGT. men ift hur fin hade den vatt utan så mycket grädde :)

HELSINGBORGS BUSIGASTE STÄLLE!

Tjabbamoss. haha för omväxlingen.

Vatt på helsingborgs busigaste ställe från ett till halv sex idag och fixat maten. Blä så mycket potatis vi har skalat och gjort såser, stekt kött och hackat massor med sallad. Sen har det blivit köttfärslimpa med älskling och nu har jag äntligen hamnat i soffan. Sen imrogn är jag förhoppningsvis ledig för att vila upp förkylningen helt tills i helgen. Partaja med party pinglesen på jobb, och jobba. hoppas jag hinner hem om innan personalfesten annars vågar jag mig inte ut i stan och lukta svett. haha ne pallar inte skriva här nu. Puss och kram Skum banan!!

vaken hela natten

jag vaknade precis? eller ja jag bestämde mig för att gå upp nu.. Det har tyvärr inte blivit mycket somn inatt eftersom förkylningen tar över mitt liv. jag skulle testa att gå och lägga mig klockan tio igår men eftersom jag inte kunde somna gick jag upp och kolla tv istället och kom isäng vid tolv. sen har jag legat och vändigt och vredigt mig tusen gånger inatt.

Snart åker nya uganda gruppen. Den 4 Feb, kan erkänna att jag är mer avis än vad jag någonsinn har vatt pånått. vill också tillbaka och kunna träffa trevligt folk igen...

Saknar min Fiia lotta som bubblan! Denna veckan har vi jobbat om varandra så när jag varit ledig har hon jobbat och tvärt om. saknaden börjar bli cpp stor!!! Bästa vän!


sängen kallar klockan tio idag!

Nu ska jag vara tråkigast i världen för klockan är tio och jag tänkte hoppa ner i säng med förhoppningar om att det är bättre imrogn.

Ska träffa tjejerna på jobb vid ett imrogn. och i och med vi ska fixa maten kan jag inte stå och hosta som jag gör nu för då kommer all personal på bus ha min hosta på söndag! hahah Sov gott. Puss och kram på er



pratade nyss med catte som tyvärr var osäker på om hon skulle dyka upp på lördag! :/ det jag ser fram emot aldra mest är att få träffa henne och Moa! En gammal bild på oss hos mamma för nått år sen innan vi skulle iväg och fira sandra! ♥

Snön tinar bort och hoppet om våren börjar komma!

Tjena moss. fast jag inte mått så bra de senaste dagarna var jag på jobb klockan åtta idag och nu ikväll känns det bra att jag ändå tog tag i det. Pratade med thomas länge om hur jag skulle göra i går kväll och som vanligt vet jag att han stöttar alltid det som känns rätt!loveu.

Men ikväll var vi bjudna på lite middag hos mamma och pappa så vi kom väl hem för 30 minuter sedan. fick se lite fina bilder från julen som mamma tagit bland annat bilder på mig och stefan i snön. Dom bilderna fick mig att känna mig som barnet igen. alla bilder på mig och brossan i snön. och man minns kvällarna som blev senare än kvällar då snön inte täckt marken. här kommer några små godingar!

det har ju ändå varit ganska varmt idag och min förkylning har trivts ute i friska luftern.
hoppas nu snön försvinner för nu har vi dansat ut julen!






Lite jul Bak!



Lite jul dans då bakningen är klar :D

så de får vara nock. ciao ciao


Uganda bilder 2009!

Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var i Uganda i januari 2009, jag har ju trotts alla andra bilder jag laddat upp inte gjort en hel sammanfattning!


Natten startade med båt och tåg till köpenhamnsflygplats. i detta hörnet satt vi hela natten och spela kort och snacka blev väl även några sov stunder men spänningen var hög så det blev svårt att kunna sova.


mellan landade i bryssel över några timmar mycket spänning men det är fortfarande en lång flygresa som väntar.


Jag och fiia♥ på planet som skulle ta oss först till rwanda och sen Uganda.


Man blev ju lite rastlös. här har vi elin som också har spänning i hela kroppen.


fiialotta körde lite arobic pass.

Underbara sheba mötte oss på entebbes flygplats där jag även fick reda på att min väska inte kommit med. kul den var jag utan i en vecka då den hunnit tillbaka hem till mamma också..

Buss resan till Backpackers inledde sheba med sång.


På backpackers fick vi se vår fina dusch. och vi hade även en ganska bra toalett.



Vår fina sov plats. jobbigt hela min packning försvann ju så dvs min sovsäck och myggnät. men jag och fiia mös under hennes istället dock vaknade hon första natten med huvudet utanför myggnätet!

låt bilden tala för sig själv. första morgonen i Uganda





Bussen som tog oss överallt!


Härligt gäng. Lärarens son till vänster sen Linn,Jag,Fia och sheba










vår första företags kvinna.


kvällen bjöd på fest.



träffade lite trevligt folk på backpackers. har en film där jag och fia tramsar oss med han som dricker men kan tyvärr inte lägga upp den.


en super nöjd alexandra :)

vykort måste skrivas.


vi besökte kungagravar.







bilder utanför backpackers




Dagen här på skulle vi åka vidare mot queen elisabeth en national park.
Stannade vid ekvatorn och hann tyvärr med att krocka denna dagen också.



denna dagen bestod mesta dels av buss resan men vi stannade på ekvatorn och tog lite foto och käkade frukost jag och sophia hade handlat med oss lite bullar och så men de var inget ätbarn så vi handlade världensgodaste muffin. och jag gillar inte muffin annars.


Världens bästa vän.. Fiia du är med och delar mitt livs bästa minne.




Krocken som fick oss att stå still ett antal timmar i värmen.



Vi kom iallafall tillsist fram till Queen elisabeth och morgonen klockan sex blev det safari

vår lilla altan.


På kvällen blev det dans och spel på vår altan. här ska sheba lära mig och david hur vi ska spela









På vägen till kisoro blev tyvärr toaletterna värre och värre

Så vackert!!

hahah bussen fastnade!


Som sagt jag var ju av med min packnng jätte länge. jag hade inte fått tillbaka den ännu när jag blev fotad på denna bilden så jag hade fått låna en SKOLSTADEN tröja haha




Den andra kvinnliga företagaren vi fick träffa hon ägde en frisörsalong tillsammans med sin syster. jag minns att dom fick in helt sjukt små pengar i månaden.

Underbara Molly en av dom man saknar mest från resan!

vi besökte en skola. när vi skulle gå in i klassrummet slog jag i huvudet och alla satt och skrattade :/













Var på gorilla trucking. fett coolt. men jag var skrajj..



detta får avslutas med en hemsk bild på mig.

stolt lillasyster!

ja sen kan jag inte bara låta bli att skryta om att brossan var bäst av ikea!
han går designer utbildning på gotland där dom på senaste tiden skulle designa något för Ikea och dom hade framförandet igår och han var bäst. Dom skulle kunna tänka sig hans produkt! Han är duktig brossan!








Sen en bild på mig och morfar.. lite bekymmrad för jag hittar inte mitt halsband som jag har på mig på denna bilden.. fick det av någon gamling i släkten när jag var yngre!





stolt lillasyster!

ja sen kan jag inte bara låta bli att skryta om att brossan var bäst av ikea!
han går designer utbildning på gotland där dom på senaste tiden skulle designa något för Ikea och dom hade framförandet igår och han var bäst. Dom skulle kunna tänka sig hans produkt! Han är duktig brossan!








Sen en bild på mig och morfar.. lite bekymmrad för jag hittar inte mitt halsband som jag har på mig på denna bilden.. fick det av någon gamling i släkten när jag var yngre!




Blää.

ja min dag har vatt underbar hos mamma. lite sjuker som sagt näsan går inte att andas igenom och hostan är dö jobbig. Orka klaga? men detta är som min lilla dagbok.  gått en sväng med mamma och vovvarna och sen fikat med henne och morgan&caroline, trevligt. man ska ju som sagt snart bli faster igeen :)

Imrogn blir det iallafall jobb och om jag inte ska jobba på torsdag ska jag och de tre andra tjejerna som håller i personalfesten fixa till innan lördag.  ne nu ska jag ta och lägga mig i soffan igen och beklaga mig innan anders kommer hem :D

Ciiao och puss på er

orkar inte..

jag vaknade klockan nio och såg på luren att jag skulle jobba om en kvart så jag for upp och var i ramlösa när jag skulle börja ;) man är väl snabb ibland iallafall.

slutade halv fyra och gjorde köttbullar med älskling sen somnade ja eftersom jag har spänningshuvudvärk och min näsa är snorigast i världen fast jag snyter mig så mycket jag kan.
Men det blev inte en lång sovpaus då jag vaknar av att jag inte kan andas och sen kan jag inte somna om av att huvudet spänner. åh känns inte alls som denna veckan behöver detta. På lördag är de personalfest!! ♥


sällan trötter?

Usch jätte trött. klockan är bara nio och martin kommer snart förbi.
jobb till klockan sju och sen körde jag anna lena till stationen..
imrogn får vi se om det blir jobb eller ej annars blir det lugnt hos mamms..

orkar inte skriva just nu. ska snart få krama martin som jag inteträffat på jätte länge :)

Jobb...

somnade förvånadsvärt tidigt igår men det tackar jag för idag då det inte tog lika mycket emot att ta sig upp från sängen. idag blir det jobb börjar om 30 minuter så jag ska börja dra mig strax.. vi hörs senare.

ciiao snyggingar!
idag känner jag faktiskt mig lite såhär!!

skippa kina maten...

hejsan snyggingar
min lördag har bestått av jobb som verkligen behövs eftersom jag inte riktigt vet hur mycket jag får in från dagis nästa månad med all denna jul ledigheten.. Men det har varit lugnt på jobb idag skulle ha tre kalas men det blev två då det sista kalaset kom tre barn så jag sa till föräldrarna att vi skulle ta det som vanlig entre stackare annars att vara tvunga att betala över tusenlappen för tre barn. sedan har jag stängt köket och hållt på att ramla på huvudet flera gånger.

Ikväll skulle jag med älskling till laröd och äta kina mat med hans farfar men eftersom jag slutade kvart över sju kändes det inte så aktuellt. Dum som jag är så jobbade jag i mina stövlar istället för i mina folla men är man dum i huvudet får kroppen lida..
nu tittar jag på singing bee men stinker bara vitlök eftersom jag gjorde vitlösdressing på jobb så det blir snart duschen för min del.. ikväll ska det bli så skönt att sitta med fötterna uppe på vardagsrummsbordet och bara ta det lugnt. Puss och kram på er



Solarium gör mig groggi i huvudet!

Så nyss kommit hem från solariet och visst fan är det inte bra men vad är bra egentligen? Man blir helt seg och huvudet flippar. har haft en lagom okej dag just nu är jag rastlös blir jag lätt då vi passar Andreas konstigt nog han som har så mycket energi.. Imrgon börjar allvaret med Annalena tur jag har henne på jobb annars skulle det blivit kämpigt till tusen...
Handlade en till blomma som den jag handlade i tisdags för igår kväll sa anders " ska vi inte ha en sånn blomma på andra sidan tvn också?" hahah lätt!!!

Nu ska de bli slapp kväll och tidig sängdax. Ciiao


Skadat benet av skidåkning!

Snart kommer anders hem då blir det käk och sen ikväll ska vi nog antagligen passa andreas..
Vågar knappt berätta när han kommer hem att jag råkade döda tomten i hallen med min väska tidigare idag, jag som verkligen gillade den fina tomten som stod där så fint och lös, de var den ända jag inte hade plockat ner av julsakerna och självklart skulle det hända. de känns faktiskt lite som att jag har en oturs dag idag! först tomten och sen soltiden. attans. nu snackar jag med thomas så vi hörs senare!

tio minus idag men vi ska väl inte klaga? solen har ju varit underbar iallafall. när jag var ute och gick med mamma i förmiddags frös nästan mina kinder ihjäl :/ vi ska som sagt inte klaga då de är så mycket kallare längre upp i landet väl?? Stackars brossan som är i sälen och skadat benet. frligt att åka skidor!

Ciiao bella


Afrika - varför glömma våra medmänniskor?

Jag och cecilia har bestämt oss för att fixa ihop något för att hjälpa barnen i afrika lite på vägen.
Vi har mejlat till folk som styr inom sverige och  bett om deras hjälp. vi har just nu bara fått lite hjälp från svenska ambasaden i Afrika! det är ju verkligen helt super roligt! så vi ska svara där senare ikväll så får vi se hur det blir med den saken!

Vår inrikting just nu är såklart Uganda och barnen på barnhemmen där, men inte bara barnhemmen utan även dom som inte kommit så långt men ändå förlorat sina föräldrar eller behöver stöd!

Vi får se hur detta går jag skriver vidare sedan och berättar hur det går. Känns skönt att änligten hittan en nära vän som också engagerar sig i detta. Varför glömmer vi lätt folket på andra sidan och tänker att dom klarar det själv? Vist vi två kan säkert inte förändra mycket man man måste försöka för att kunna säga att det inte finns en chans?


Min dag har jag spenderat med min underbara mamma och sedan vid ett åkte jag och hämtade fiia för vi skulle sola men beskedet när vi kom till ramlösa var att det inte fanns någon plats så vi ska tillbaka dit vid sex. Idag är det fredah men det känns som söndag för mig. börjar klockan 10.00 hela helgen på Busfabriken.

idag får det bli denna underbara låten med Chris Daughtry i uganda!




Två biler från några barn vi träffade vid ekvatorn i Uganda!





Håret blir till is.

tjenare. vaknade när Anders gick i morse och sedan blev det en god frukost med mamma i luren sen gick jag ner för att slänga soporna och kom på att jag lika bra kunde skrapa rutorna då också så så blev det nu har jag precis sminkat mig och fönat håret eftersom det blr till Is så fort man går utanför dörren. Idag ska jag stå i köket på Dagis sen får vi se vart dagen leder. Puss och kram på er



Snart får bannemig jeans jackan åka fram! så tråkigt med tjocka kläder

mina katter är vegg!?

Så det blev  verken Isbanan eller ute och gå vid stranden när jag hämtade anders sen i ramlösa berättade jag att jag hade städat ner julgran och julpynt och då kom vi fram till att vi skulle åka upp till ikea istället och handla något at ha i hörnet. men när vi kom hem efter en lunch på ikea handlat blomma och även hyrt film och handlar lite mat så kom vi fram till att blomman faktiskt stod bäst i hallen. hahah så vi funderar på att skaffa en fortölj i hörnan. det återstår att se hur det kommer bli för mer sånt ska inte handlas denna månaden.

nu blir de film " L.A. DIGOLO" sen blir det  räk planka. ciiiao bella!
imorgon blir det jobb sen antagligen ledig på fredag sen jobb till helgen igen och anders får passa Andreas.:)





Fick lite hjälp med julgrans ned plockningen


Tror tyvärr inte min blomma kommer leva länge!
tur vi inte köpte den för 700:-


hejdå julen nu ser vi fram emot sommaren!

då var det väl dax att börja packa ner julsakerna är det inte så?
tråkigt jag som tyckte det var så mysigt i lägenheten med allt jul pynt. ska försöka få ordning på nerpackningen så jag hittar det nästa år.:) sen blir det Ikea någon dag så jag kan handla en stor växt att ha där julgranen står :) Solen steker in genom fönstret så jag blendas här vid datorn. det blir inte skridsko idag det blir en mysig strand promenad istället, vädren är ju helt underbart just nu solen står på mot den vita marken och de är inte allt för kallt. mysigt men är det inte så att så fort jul och nyår är förbi känns det som sommaren närmar sig med storm steg?

Vi planerar en resa tillsammans med joel och patricia i sommar men jag och anders pratade även om att han kunde spara sina veckor detta året så man kan åka iväg någon stanns under två månader nästa år istället. vii får se jag tror inte han orkar en sommar utan ledighet igen så vi får se men de är så mysigt idag.


Puss och kram




sommarbilen

Så nu har vi precis vaknat ska slänga i och frukost och sen ska vi iväg till Laröd för att hämta anders farmors bil, men det är fortfarande sommar däck på bilen så vi ska byta dom och sen blir det skridskobanan!
tänkte visa så fin blomman blev:)


en bästa killkompis är inte det samma som en pojkvän

blev en jätte trevlig kväll med cecilia och thomas, blev först maxi där jag och thomas fixade en jätte fin blomma och lite frukt sen fastnade vi här i soffan framför ett program om transexuella, intressant. jag förstår inte föräldrar som inte kan acceptera sitt barns läggning, får jag ett barn som har en annan läggning än vad folk TYCKER är NORMALT så accepterar jag det fullt ut. jag tycker allt är normalt bara personen känner sig accepterad.

Sedan när vi lämnat cecilia fastnade jag och thomas som vanligt i våra allvarliga samtal som alltid känns värdefulla för han är en kille som alltid stöttar mig fullt ut som jag aldrig har kännt mig rädd att berätta saker som varit mina innersta hemligheter alla har rätt till hemligheter men när jag pratar med honom känns allt okej.. nu menar jag inte att Anders inte skulle stötta mig och acceptera allt men en bästa killkompis är något helt annat. Jag älskar verkligen min bästa vän och de kan jag inte säga till många vänner men till honom vet jag att det är mer än rätt- nu ska jag och anders kolla på en film och imorgon blir det skridsko! Ciiao



Fyllegubbe

Som sagt har haft en mysig kväll med Cecilia och sitter nu och tittar på Bigest loser vi var nere och handla pizza innan och kom upp och startade tvn saken var den att vi fastnade på helt fel pogram för att käka pizza, lite dålig självkänsla blev det allt.

när vi var nere på pizzerian träffade vi ett fyllo som trodde vi var syskon och hur kan man nu tro de? hahah dom är för kul dom där gubbarna.

Vi har suttit och kollat igenom alla mina Uganda bilder och filmer , det är trevligt när folk frågar ännu en gång hur känslorna var och det var där för jag berättar med hela mitt hjärta om den resan. de är något som dom flesta som känner mig vet. sen finns de ju folk som hört berättelser om och om igen. Vi kom på en liten grej som vi inte avslöjar . haha snart när vi smält maten ska vi köra upp till Thomas och sen ska lämna cecilia vid tåget senare :/

jaja nu ska jag dra mig det kommer bli en trevlig kväll med två av mina bästa vänner saknar dock fia väldrigt mycket!!

CIIAO BELLAA






lite sällskap

så känns så jobbigt för jag har inte jobbat på vikarie jobbet på evigheter nu eftersom det är jul och så många är lediga, börjar känna mig rastlös och lite slapp. Varit ute och gått en sväng med mamma i förmiddags och sedan lunchat lite där ska snart hämta cecilia på Ramlösastation. har inte träffats på allt för länge nu så de ska bli mys och snack om saker som behövs pratas om. Kul att dela med sig av sina erfarenheter ibland tänk sen när man är gammal och har barn och ska försöka få sitt barn att inte gå på dom niterna. :D

Nej nu ska jag chiila och imrogn är anders ledig så vi får hoppas jag också är det för då ska vi åka skridsko:D

CIIAO BELLAA


Mummaa

Så gott folk har inte så värst mycket att skriva tyvärr. för min dag har både vatt tråkig mysig och helt okej. i förmiddags var jag ute och gick en sväng med mamma och killarna och sen satt vi och pratade i soffan i evigheter, mys. sen kom jag hem vid tre igen och tog tag i disken och började städa lite och blev jätte rädd då jag ser anders framför mig utan att höra när han kom in "jagdamsuga" sen har det blivit lite käk nyss skulle egentligen bli kyckligsallad men de fick bara bli enkeld sallar "Utan isbergssallad, eftersom min sambo tycker det smakar papper."
så lite tomat,gurka, groddar, minimorötter, paprika och Majs. Mumma inte glömma fetaosten ;)


lite pic. sen är de dax för tvn.





busig fest

Tjena slutade vid halv sex idag sen blev det taco muma de var ett tag senn nu och de är ju så super gott. Sen nu har jag äntligen kommit till ro framför tvn.. Den 16 ska vi Ha busig personal fest på busfabriken som jag och tre tjejer till ska fixa ihop då chefen väntar ett nytt barn. Ska bli super nice bara att jag jobbar dagen efter då kan man ju lika bra sova över bland bollarna k'nns det som.. Skulle hoppa i säng vid halv tolv igår men hade ett missat samtal från mamma och ringde upp och det blev tyvärr ett väldigt långt samtal och när jag väl skulle dra mig till sängen sen var jag så arg och besviken så jag kunde inte somna på evigheter. JAG HATAR VERKLIGEN DEHÄR JUST NU. Man kan fan inte behandla folk på ett så orespektlöst sätt!!! så i morse åkte jag upp till mammi och pappi med bullar och en fin ros till min mamma som verkligen är den bästa i hela världen. Mina två brödrar har åkt iväg idag, Stefan har åkt tillbaka till gotland och morgan&Caroline till sälen.. Då kan jag kanske passa på att säga att jag ska även bli Faster igen till midsommar. Kan det bli bättre :D?

Nej nu blir det tv och jag tänkte bjuda på lite härliga bilder sedan den förra personal festen!
Ha det nicebajs











Tyvärr alla små barn elefanten är inte rikgtig :/




Dom bästa arbets kollegorna ever.







BÖGBLOGG...

Min kväll blev sen igår fast jag var så otroligt trött först fastnade jag och älskling vid tvn och sen när klockan var ett tänkte jag gå och lägga mig men skulle kolla något på datorn först. Fastnade på gaybloggaren Amir och jag måste säga att den var helt super att läsa han skriver helt perfekt och hans sätt att göra det tror jag är bra för de killar som inte vågar komma ut med sin läggning. ne han var grym! det måste vara en stor förebild för de killar som är bögar, han verkar hel skön. så jag kom isäng klockan två och vaknade för snart en timme sedan hunnit steka ägg och duschat. ska åka till Anders kusiner idag som sagt.

PUSS OCH KRAM PÅ ER!!


tvn körs varm hemma hos oss.

vilken underbar dag.
vaknade vid tre idag och efter det har jag ändå bara chillat har nog gäspat var tredje minut och ögonen bara snurrar har suttit fast klistrad vid tvn hela dagen, skönt men imrgon blir det andra bullar. Anders kusin fyller år imrogon så vi ska åka till Ystad på lite god mat :) Puss och kram på er snart kallar sängen å¨mig igen, de sjuka är att det är fredag idag känns som söndag.

Idag kom jag även på att nu har jag och Anders bott tillsammans lite mer än två år. sjukt så fort tiden går från den där lilla ettan på furutorpsvägen till tvåan i landskrona och nu trivs vi mer än undebart i vår trea.
Nästa gång vi flyttar har vi bestämt att det ska bli hus. Jag älskar mitt liv med min älskling ♥ vi har samma drömmar i livet och bättre kan de väl inte bli. har man hittat den rätta då? de är frågan :) de känns som de!
Vi har varit tillsammans snart 4 år och fyra månader sällan vi pratar om de men så fort man tänker på de så har tiden bara sprungit iväg nästa gång jag kommer att tänka på de är de väl på fem års dagen!
Kärlek är underbart.

En bild på mig och mammsen under julafton haha och min underbara vovve som var bland det bästa tvåtusennio. ska ta en runda me honom imrogn längtar efter en skönpromenad! tyvärr börjar det bli mörkt ute nu.

Nyårs firande

Riktigt trevlig kväll igår. Pappa körde oss till gantofta kl 18 och killarna startade grillen direkt maten var klar sedan vid åtta tiden. det blev fläskfilé potatisgratäng och bea sås.. och underbar sallad.  ni kan ju själv gissa vilka saker kvinnorna gjorde och vilka männen fick ta. IKke att vi skulle stå rakt upp och ner i kylan sådär.

Sen började vi spela lite kortspel som först ballade ur med ett spel Johan själv kom på skulle man fortsatt så skulle ingen av oss uppleva tolv slaget, så sen fick jag styra upp det med lite andra regler. och sedan när klockan började röra sig mot halv tolv drog vi igår med samma spel igen fast med shottar hahh. kvart i tolv gick jag och sara och satte på våra bekinis och morgonrockar sen hoppade vi i badtunnan som var 43 grader GAAAH fick kanppt luft
sedan satt vi och hade mysigt där i 2½ timma helt underbar. drack lite till och snackade en massa det va ju inte föränn vi skulle gå upp ur badtunnan som de slog till ännu värre. och då var man så seg av denna värmen att vi åkte hem och var hemma kl tre. skönt vaknade klockan tre idag helt utvilad.

GOTT NYTT ÅR





Jag kan se oss fyra sitta såhär på nyår i framtiden också!!!



DAGS ATT BADA!!!





nu började ögonen dra ihop sig.

RSS 2.0