Nyårs firande

Riktigt trevlig kväll igår. Pappa körde oss till gantofta kl 18 och killarna startade grillen direkt maten var klar sedan vid åtta tiden. det blev fläskfilé potatisgratäng och bea sås.. och underbar sallad.  ni kan ju själv gissa vilka saker kvinnorna gjorde och vilka männen fick ta. IKke att vi skulle stå rakt upp och ner i kylan sådär.

Sen började vi spela lite kortspel som först ballade ur med ett spel Johan själv kom på skulle man fortsatt så skulle ingen av oss uppleva tolv slaget, så sen fick jag styra upp det med lite andra regler. och sedan när klockan började röra sig mot halv tolv drog vi igår med samma spel igen fast med shottar hahh. kvart i tolv gick jag och sara och satte på våra bekinis och morgonrockar sen hoppade vi i badtunnan som var 43 grader GAAAH fick kanppt luft
sedan satt vi och hade mysigt där i 2½ timma helt underbar. drack lite till och snackade en massa det va ju inte föränn vi skulle gå upp ur badtunnan som de slog till ännu värre. och då var man så seg av denna värmen att vi åkte hem och var hemma kl tre. skönt vaknade klockan tre idag helt utvilad.

GOTT NYTT ÅR





Jag kan se oss fyra sitta såhär på nyår i framtiden också!!!



DAGS ATT BADA!!!





nu började ögonen dra ihop sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0